Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Система ППО NASAMS, яка захищає небо над Києвом

Дрони-камікадзе знову атакували столицю в ніч з першого на друге січня 2023 року. Повітряна тривога розпочалась о 23:40 першого січня і закінчилась більше ніж через чотири години.

Голова обласної адміністрації Олексій Кулеба написав, що росіяни запустили декілька хвиль дронів-шахедів: «Ціляться в об’єкти критичної інфраструктури».

На обох берегах Дніпра в Києві активно працювало ППО.

Про жертви станом на 06:30 не повідомлялось, проте відомо про поранення. Уламками в Деснянському р-ні пошкоджено балкони та шибки в багатоповерхівці, повідомляють численні джерела. 19-тирічний молодий чоловік отримав різану рану стопи (наступив по необережності на уламки скла). Його направлено до травмпункту.

За час повітряної тривоги над столицею було збито 20 повітряних цілей, повідомляють у столичній військовій адміністрації.

О 06:30 міський голова Віталій Кличко повідомив, що в результаті нічного обстрілу столиці пошкоджені об‘єкти енергетичної інфраструктури. В місті – аварійні відключення електроенергії. Відповідно є знеструмлені об‘єкти теплопостачання.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button