Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Rebecca Peterson-Hall/unsplash

Пасажири поїздів, які прямуватимуть з київського Центрального вокзалу до міст, де є перебої або відсутнє енергопостачання, отримають у подарунок свічки, що горять до 90 годин. Про це повідомила Укрзалізниця.

Медіакомпанія «What Took You So Long?» та український благодійний фонд «Перемога» запустили спільний гуманітарний проєкт, долучитися до якого може кожен. Вироблені в Польщі свічки отримають сім’ї, які живуть у містах без електрики або дуже обмежені у струмі.

Гроші збирають на платформі Kickstarter: 389 спонсорів пообіцяли виділити 43 813 євро.

Ініціатори акції підкреслюють, що 21 палета свічок підтримає 17 500 домогосподарств у найбільш постраждалих регіонах України. Це коштує 35 тисяч євро.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button