Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Кадр із фільму

Від п’ятого січня на Netflix вийшов український трилер «Максим Оса: золото Песиголовця». З-за кордону стрічка може бути недоступна.

Фільм Мирослава Латика знято за мотивами однойменного коміксу Ігора Баранька.

Події стрічки відбуваються восени 1636 року, коли польський король відправляє на Січ золото, щоб уникнути повстання козаків. По дорозі загін атакують, і Максим Оса береться розшукати вкрадене золото.

Виконавець головної ролі Василь Кухарський захищає Україну на фронті.

Виробництво стрічки тривало з 2012 року. За цей час змінилися кілька продюсерів та режисер. Через затримки фільм фактично довелося повністю перезнімати.

«Усі ті, хто був дотичний до створення першої версії фільму, від нього відійшли, а актори сильно змінилися візуально і мало були схожі на своїх героїв. Фактично ми все почали з нуля», — цитує Детектор.медіа продюсера Валерія Боровика.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button