Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Дмитро Лінартович

Актор та розвідник 46 окремого десантно-штурмового батальйону Дмитро Лінартович отримав поранення під Соледаром на Донеччині. Зі слів батька актора, Костянтина Лінартовича, він має контузію й осколкове поранення.

Дмитро Лінартович – український актор театру та кіно, а також викладач на кафедрі кінотелемистецтва Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка.

Перша його велика роль була у фільмі 2002 року «Невелика подорож на великій каруселі» режисера Михайла Іллєнка. Через десять років вийшов другий фільм за його участю «ТойХтоПройшовКрізьВогонь», де Лінартович виконав головну роль. Також він зіграв у історичній драмі «Гетьман» режисера Валерія Ямбурського і «Толока» Михайла Іллєнка. Крім того, зараз в український прокат вийшла воєнна драма «Обмін! Володимира Харченка-Куликовського.

Після початку повномасштабного вторгнення Росії до України Дмитро Лінартович спочатку обороняв Київ, а нині виконував бойові завдання у районі Бахмута.

Карта monobank для допомоги: 5375411423548630

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button