Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: gc.gov.ua

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей запустила першу соціальну рекламу на тему свідомого гемблінгу, яку вже можна побачити у Києві. Про це повідомляє пресслужба організації.

За словами голови КРАІЛ Івана Рудого, рекламу було створено, щоб знизити соціальні ризики, які можуть виникнути через викривлене сприйняття азартних ігор як способу заробітку. Це перша державна соціальна реклама на тему свідомого гемблінгу. Робота у цьому напрямку буде продовжуватись та поширюватись в інших містах України, обіцяє комісія.

У 2021 році в Україні легалізували азартні ігри. Законопроєкт запровадив комплексне регулювання ринку азартних ігор в країні та виключний перелік видів діяльності у сфері азартних ігор, що дозволені в Україні.

Протягом 2022 року до комісії з регулювання азартних ігор та лотерей надійшло 667 заяв про отримання ліцензій у сфері діяльності з організації та проведення азартних ігор. За результатами розгляду заяв, були прийняті рішення про видачу ліцензій – 603.

Читайте також: У київському готелі InterContinental відкрилося перше казино (фото)

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button