Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фотоdefence-ua.com

Турецька військова компанія Baykar уже готова розпочати роботи зі зведення підприємства. Про це заявив посол України в Туреччині Василь Боднар, повідомляє Укрінформ.

За його словами, компанія, яка зараз діє в Україні, вона завершила підготовку фізичного проєкту, а також сформовано всю правову базу. Очікується, що завод запрацює протягом двох наступних років і почне випускати вироби з українськими комплектуючими.

У 2022 році з’явилися візуалізації, який вигляд матиме майбутній завод, які опублікувало видання Defense Express. Загальна площа центру Baykar в Україні становитиме 30 000 квадратних метрів. Там працюватимуть понад 300 українських фахівців.

Хмарочос писав, що власник турецької компанії Baykar придбав земельну ділянку в Україні для будівництва заводу з виробництва безпілотників.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button