Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/spm.ucu.edu.ua

У середині січня уряд створив Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури. Зараз стало відомо, що його очолить Мустафа Найєм.

Новостворене Держагентство відновлення відповідатиме за реалізацію проєктів відбудови країни. Його створили базі Укравтодора та Держагентства інфраструктурних проєктів.

Таким чином, Мустафа Найєм «фактично очолить один з найважливіших напрямків роботи», за словами міністра інфраструктури Олександра Кубракова. «Це складний і комплексний процес, який включатиме десятки тисяч обʼєктів для відновлення в усіх галузях», — наголошує міністр.

Найєм, колишній журналіст, з 2015 року курував оновлення патрульної поліції, два роки очолював Укроборонпром, а з серпня 2021-го був заступником Кубракова. Відповідно, зараз Найєм залишає посаду в міністерстві інфраструктури.

Ключові завдання очільника Держагентства відновлення — запустити роботу з першими об’єктами відновлення, налагодити механізм взаємодії з донорами та скоординувати запити від регіонів щодо пріоритетних проєктів. 

Агентство шукає «найкращих експертів у галузі будівництва та архітектури».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button