Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: unsplash

Подати заяву про обмін ламп розжарювання на нові світлодіодні відтепер можна в «Дії». Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федеров.

Після заявки обміняти п’ять звичайних ламп на п’ять LED можна у найближчій Укрпошті. Заява в «Дії» гарантуватиме наявність ламп у відділенні, заявив міністр.

Перехід на LED-лампи допоможе скоротити дефіцит електроенергії. За підрахунками експертів, споживання електрики знизиться на 7-10% під час пікових навантажень. Як правильно подати заяву про обмін лампочок в «Дії» — дивіться у відео за посиланням.

Перші партії ламп надійшли до обласних центрів. А також — до Краматорська, Покровська і Кривого Рогу. До кінця лютого лампочки з‘являться і в інших містах України.

Президент Володимир Зеленський та президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн обговорили реалізацію нової програми макрофінансової допомоги Україні обсягом 18 млрд євро. Вони домовилися, що перші 15 млн LED-ламп, профінансовані Єврокомісією, надійдуть в Україну в січні. Єврокомісія профінансує близько 30 млн світлодіодних ламп для України. За підрахунками, 50 млн LED-ламп дадуть змогу зберегти близько 1 ГВт електрики.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button