Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23569 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Vladyslav Tobolenko / Unsplash

До деяких будинків у Києві неможливо застосувати відключення від електроенергії через технічні особливості, але їхня частка становить менш як 3%, повідомив гендиректор YASNO Сергій Коваленко.

Для рівномірних відключень усі житлові будинки поділені на групи. Групи формуються не за кількістю будівель, а за потужністю, яку вони споживають. Усі вони відключаються автоматично.

Є також будинки поза групами, підключені до ліній критичної інфраструктури. Оператор системи розподілу не може відключати їх централізовано. Таких будинків було близько 1500, зараз їх кількість зменшили до 750. 

Із цих будинків 400 мають відключатися ЖЕКами, ОСББ і керуючими компаніями. Решту відключити не можна через технічні особливості. 

На сьогодні, перше лютого, для Києва діє обмеження 1050 МВт на день та 683 МВт вночі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button