Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Київська школа економіки проведе спеціальний вебінар KSE Urban Development Talks «Повернення до «раю»: відновлення Парадайз-Сіті та його громад». Захід відбудеться 14 лютого о 19:00.

У 2018 році в Парадайз-Сіті (США) сталося найдорожче стихійне лихо у світі з точки зору застрахованих збитків. Тут відбулася пожежа, яка тривала 17 днів, знищивши понад 18 тисяч будівель, а загальні збитки сягнули 16,6 млрд доларів.

14 лютого провідні експерти з нерухомості та урбаністики обговорять паралелі між Парадайз сіті та містами України, які потерпають від руйнувань інфраструктури внаслідок війни. За даними KSE Institute, загальна сума збитків, завданих українській інфраструктурі внаслідок повномасштабного вторгнення, зросла до майже 138 млрд доларів.

Експерти американської CRE Consulting Corps представлять свої нещодавні дослідження, висновки та рекомендації щодо реконструкції для міста Парадайз.

Для участі потрібно зареєструватися за посиланням.

Cеред спікерів:

  • Міхнеа Константінеску, KSE University, запрошений науковий співробітник та академічний директор Магістерської програми з урбаністичного розвитку.
  • Грег Петерсон, партнер Casner & Edwards, LLP, адвокат, що спеціалізується на складних об’єктах нерухомості.
  • Стівен Р. Норріс, MAI, CRE, директор Norris Realty Advisors.
  • Кевін Турпін, CRE, регіональний директор з питань ринків капіталу.
  • Ральф-Пітер Кошний, CRE, член ради директорів Bulwiengesa AG.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button