Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23569 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Federica Giusti

У Києві, а також Київській, Одеській та Дніпропетровській областях сьогодні, 12 лютого, не відключатимуть світло. Про це повідомляє ДТЕК.

«Укренерго» не надавало обмежень споживання електроенергії, що дозволяє не відключати світло у Києві, Київській, Одеській та Дніпропетровській областях, пояснили в ДТЕК. Однак у разі перевантаження мереж можуть бути обмеження згідно зі стабілізаційними графіками.

Нещодавно у Міністерстві енергетики повідомили, що після завершення середнього планово-попереджувального ремонту енергоблоку на одній з українських АЕС в енергосистемі України суттєво зменшився дефіцит генерації. Атомна генерація додала 1220 МВт потужності до енергосистеми.

Читайте також: Світло було майже 80% часу: киянин підбив підсумки відключень електроенергії у своєму ЖК за цей рік

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button