Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: volynnews.com

У Луцькій міськраді анонсували боротьбу з приміським транспортом, який курсує та здійснює посадку-висадку пасажирів на зупинках у центрі міста. Про це повідомляють «Волинські новини».

За словами мера Ігоря Поліщука, лише по напрямку до міста Ківерці в області з приміських маршрутів перевезення здійснюють 43 автобуси.

«Поряд із нашою системою громадського транспорту в місті працює ще одна система. Вона працює абсолютно хаотично. Ніхто не контролює ці перевезення. Ніхто ні за що не відповідає. Незрозуміло, за якими правилами і принципами ці приміські автобуси їздять», – зазначив міський голова.

Він додав, що близько 50% автобусів приватних перевізників відповідають екологічному стандарту Євро-5 і є відносно новими, також містом курсують 29 нових тролейбусів та інший міський транспорт. На цій сесії влада виділила гроші на придбання ще чотирьох тролейбусів.

Відділ транспорту міськради надіслав листи до відповідних структур, зокрема, щодо внесення змін до чинних постанов, паспортів маршрутів, аби вирішити питання курсування приміських автобусів у Луцьку. Адже приміським автобусам заборонено здійснювати посадку-висадку пасажирів на зупинках у центрі міста. За цим мають стежити «Укртрансбезпека», патрульна поліція та організатор цих перевезень.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button