Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23624 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Ірландський актор Джек Глісон, що зіграв короля Джоффрі Баратеона в телесеріалі «Гра престолів», йде до Києва з низкою благодійних проєктів на підтримку ЗСУ. Зокрема, він виставив на аукціон Прозорро.Продажі колекційну статуетку свого персонажа.

Благодійний аукціон відбудеться 15 лютого о 12:15. Стартова ціна лоту — 10 тисяч гривень. На вторговані гроші придбають тепловізор для 5-го окремого штурмового полку.

«Я хочу підтримати Україну в її боротьбі за Незалежність. Незабаром я приїду до вас на кілька днів, а зараз, підтримуючи ініціативу українських колег, я хочу виставити на аукціон статуетку, виготовлену одним художником у Лос-Анджелесі. Переможцю я особисто підпишу й передам статуетку в Києві 16 лютого, або ж мої друзі надішлють її куди потрібно», — заявив актор.

Відомо, що Глісон зі своїми друзями везе до України пікап для ЗСУ, придбаний британськими волонтерами. Про це повідомляв актор Дикого театру Андрій Клименков.

Також заплановано кілька публічних і непублічних заходів за участі Глісона. Зокрема, це будуть зустрічі з військовими, школярами та акторами. Він стане гостем майстеркласу, де англомовні українські актори працюватимуть над сценою з «Гри престолів», — гроші з квитків на цю подію спрямують на пікап для військових під Бахмутом.

Режисерка ЧЕсного театру Катерина Чепура розіграла на своїй сторінці у соцмережах благодійну лотерею «Кава з Джеком». Учасники мали задонатити не менш як сто гривень на вантажівку для мінометників. Лотерею виграла дружина українського військового, який також зустрінеться з актором 17 або 18 лютого у Києві.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button