Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Valerii Starzhynskyi

У Вінниці сьогодні, 15 лютого, на випробування вийшов перший польський тролейбус Solaris Trollino III 12 S №361. Про це повідомив містянин Валерій Старжинський.

За його словами, серія тролейбусів Trollino III 12 добре зарекомендувала під час експлуатації у містах Болгарії, Угорщини, Польщі, Італії, Португалії та інших європейських країн. У Вінниці цим тролейбусам провели плановий ремонт, оновили дизайн, пофарбували у кольори бренду вінницького громадського електричного транспорту.

П’ятого січня Вінниця отримала першу партію закуплених для міста тролейбусів Solaris Trollino 12. Наразі місто отримало десять одиниць транспорту, ще десять має прибути найближчим часом.

Мер Сергій Моргунов розповідав, що завдяки цим тролейбусам замінять застарілі та енергозатратні ЗіУ-9 1980-х років випуску. Польські тролейбуси не нові, але у гарному технічному стані. Для оновлення тролейбусного парку в нинішніх непростих умовах – оптимальний варіант за співвідношенням ціни та якості, вважає міський голова.

Тролейбуси цієї моделі Solaris розраховані до 110 пасажирів. Транспорт низькопідлоговий, має у салоні кондиціонер.

Фото: Сергій Моргунов

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button