Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23587 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Волинська прокуратура

На Волині зійшов з рейок найпопулярніший поїзд Укралізниці — Київ-Варшава, повідомляє обласна прокуратура.

Аварія сталася вночі 19 лютого в районі залізничного мосту через річку Турія — тобто, вочевидь, у Ковелі. Потяг рухався у напрямку Польщі.

Внаслідок аварії ніхто не постраждав. Причини з’ясовують, прокуратура розслідує справу за статтею порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту (ч.1 ст. 276 КК).

Місцеве видання Ковель media повідомляє, що поїзд зійшов з рейок о другій ночі, за двісті метрів після моста. Локомотив завалився під кутом 45 градусів. Перший вагон також нахилився, але його утримала електрична опора.

Локомотив вдалося повністю підняти і поставити на рейки до вечора.

Укрзалізниця про інцидент не повідомляла.

Через відсутність авіасполучення на квитки до Польщі зараз існує ажіотажний попит. Щодня лише на варшавський потяг фіксують до 20 тисяч запитів, в той час, як кільсть місць — 180. Квиток можна купити лише за 20 днів до дати відправлення, з 8:00 до 9:00.

Нещодавно Укрзалізниця додала вагони до поїздів, які прямують ідо Польщі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button