Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23532 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Nico Benedickt

Із бюджету Львова планують виділити шість мільйонів гривень на будівництво хабу ЮНЕСКО. Про це повідомив перший заступник мера Андрій Москаленко у коментарі Tvoemisto.tv.

За його словами, це орієнтовне базове фінансування з боку міста, водночас на 90-95% витрат забезпечить ЮНЕСКО, зокрема їхній партнер – уряд Іспанії. Зокрема, Іспанія виділить 1,5 мільйона євро.

«Ми спільно з Міністерством культури та інформаційної політики, Міністерством закордонних справ та Національною комісією у справах ЮНЕСКО кілька місяців ведемо перемовини щодо відкриття у Львові такого культурного хабу. Відповідне рішення вже прийняли, будемо його відкривати. 6 млн грн з бюджету розвитку це базове фінансування, можливо, потрібно буде оновити мережі тощо», – розповів Москаленко.

Наразі обирають локацію, де буде розташований культурний хаб. Локацію мають погодити спільно з обома міністерствами та Нацкомісією у справах ЮНЕСКО.

У вересні минулого року ЮНЕСКО оголосила про виділення 1,5 мільйона доларів на відкриття UNESCO Cultural Centre у Львові. Ці кошти мали виділити для фінансування відкриття хабу та операційних витрат протягом кількох місяців. Планували, що центр стане місцем для зустрічей та обміну досвідом, де б також проводити різноманітні заходи. Там проводитимуть тренінги, конференції, семінари.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button