Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Візуалізація: Palmett

Над тунелем Південної обхідної дороги у варшавському районі Урсинув збудують лінійний парк завдовжки да кілометри, повідомляє WhiteMad.

Візуалізація: Palmett

Цей проєкт повністю видозмінить локацію, бо передбачає близько тисячі нових дерев і понад сто тисяч кущів, ліан і багаторічних трав. Загальна площа парку складе 10 гектарів.

Головним елементом парку стане променада. Тут також створять дерев’яну перголу, дощовий сад, дитячий майданчик, сухий фонтан, гойдалки та лави, столи для пікніків.

Також на одній з ділянок облаштують простору галявину, оточену деревами.

Читайте також: У Гданську оновлять площу Червоних Гітар: тут з’являться трамвайні колії та дощовий сад

Зараз завершують проєктні роботи, незабаром почнеться будівництво, яке планують завершити до 2025 року. Мають витратити 44 мільйони злотих — приблизно 370 мільйонів гривень, із яких міськрада вже виділила чверть суми.

Парк розділять на шість секцій, щоб здавати кожну по черзі й місцеві жителі могли би відразу користуватися вже готовими ділянками.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button