Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Chris Barbalis

Департамент транспортної інфраструктури затвердив перелік місць облаштування регульованих та інженерно обладнаних наземних пішохідних переходів. Вони дублюватимуть підземні переходи. Перелік опублікував киянин Павло Постоєнко.

Три наземні переходи з’являться на вулиці Хрещатик на перетині з вулицями Михайлівська, Прорізна, Богдана Хмельницького.

Також наземні переходи будуть на Арсенальній, зокрема, біля площі Слави, на вулиці Лаврські та алеї Слави. У травні минулого року на Арсенальній площі почав працювати наземний перехід.

Дублюватимуть переходи й на бульварі Тараса Шевченка – біля Бессарабської площі та станції метро «Університет», а також між Берестейським проспектом (проспект Перемоги) та Галицькою площею (площа Перемоги).

Водночас терміни реалізації не вказані. Депутатка Київради Ксенія Семенова зазначила, що мають бути зміни до розпорядження 900 про впровадження світлофорного регулювання та влаштування пристроїв примусового зниження швидкості руху транспорту на вулицях і дорогах Києва від 2009 року, а також до розпорядження 36.

Читайте також: Чому наземний перехід кращий за підземний. Результати дослідження

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button