Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23569 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: shawn henry / Unsplash

Київські скейтери самотужки будують критий скейт-парк у Дарницькому районі, повідомляє DTF Magazine.

Ідея належить засновнику бренду Papa Power Максиму Павленко та його друзям. Вони хочуть переоблаштувати приміщення колишнього заводу на вулиці вулиці Фанерній, 4, неподалік від Інституту хімії високомолекулярних сполук.

Фото: instagram.com/aleksandr.burchak

Раніше тут розташовувалося СТО. Ніхто більше орендувати приміщення не хотів, бо старий завод можуть знести через активну забудову новими житловими кварталами.

«Ком’юніті потрібен критий парк, бо особисто мені вже набридло лазити взимку парковками й сперечатися з охоронцями. Я хотів, щоб ми мали достойне місце для катання і проведення дозвілля», — розповідає Павленко.

Проєкт скейт-парку створювали самостійно, вкладають власні гроші. У залі площею 500 квадратних метрів зведуть чотири великі стаціонарні фігури та низку малих рухливих, які можна буде комбінувати. Рівень підходитиме як новачкам, так і професіоналам. Також створять зони відпочинку. 

Фото: instagram.com/aleksandr.burchak

Наразі команда встигла встановити освітлення, полагодити вікна й підлогу, зібрати каркас під першу фігуру та почати роботи на квотерпайпом.

Після завершення парку Павленко з друзями планують відкрити там скейт-школу, а також влаштовувати змагання і події — кінопокази, музичні вечори та фестивалі графіті. Також хочуть навчати скейтбордингу дітей-переселенців. 

Допомогти проєкту можна за такими реквізитами:

  • Paypal: [email protected]
  • Monobank: 4441 1144 5672 0851
  • IBAN UA543220010000026209301262956, Максим Павленко

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button