Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Ілюстративне фото

У столиці триває повітряна тривога з першої години ночі 9 березня.

Вранці міський голова Віталій Кличко повідомив про вибух в Голосіївському районі. А згодом близько сьомої ранку стався другий вибух, вже в Святошинському районі Києва.

«Ще один вибух у столиці. Святошинський район. Всі служби прямують на місце. Горять автівки в дворі одного з житлових будинків», – написав міський голова в Telegram.

Згодом з’явилось повідомлення, що в наслідок цього другого вибуху є двоє постраждалих. Медики надають допомогу на місці. Поранення дістали через уламки ракети, яка впала.

Пізніше стало відомо, що медики госпіталізували двох постраждалих зі Святошинського району столиці. Наразі за допомогою звернулися троє людей, повідомив Віталій Кличко.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button