Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23637 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook

Підприємець з Херсонської області та державний реєстратор оформили п’ятиповерховий готель біля Буковеля як індивідуальний житловий будинок, зареєструвавши його на 33 власники. Наразі підприємцю, який побудував готель, та державному реєстратору, який вносив неправдиві дані у документацію, оголошено про підозру, повідомляє поліція Івано-Франківської області.

48-річний бізнесмен з Херсонщини домовився з держреєстратором однієї із міських рад на Прикарпатті внести до реєстру речових прав неправдиві дані про нерухомість на території Поляницької громади.

Відповідно до дозвільних документів на земельній ділянці мав бути індивідуальний житловий будинок. Натомість підприємець звів п’ятиповерхову будівлю, а державний реєстратор зареєстрував 33 об’єкти нерухомого майна – апартаменти, загальною площею 1 970 квадратних метрів. Кожен об’єкт був зареєстрований на окремого власника.

Ринкова вартість одного квадратного метру у вказаній будівлі становить щонайменше 130 тисяч гривень. Наразі підприємцю і державному реєстратору повідомили про підозру за ч. 3 ст. 362 ККУ (несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється на комп’ютерах, автоматизованих системах, особою, яка має право доступу до неї). Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі із забороною обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на три роки та з конфіскацією майна.

Поліція опублікувала фото готелю. На ньому зображено апарт-комплекс WOOD Hotel Resort & Spa у селі Татарів. У серпні 2021 року на сторінці комплексу була опублікована об’ява про продаж апартаментів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button