Книга «Шляхетна кухня Галичини» розповідає про страви львівських аристократів
Автори дослідили культуру кухні, застільної бесіди та звичаїв людей тієї епохи.
Автори дослідили культуру кухні, застільної бесіди та звичаїв людей тієї епохи.
Зроби добру справу і отримуй винагороди!
Нам як ніколи потрібна ваша підтримка. «Хмарочос» пише про розвиток міст 11 років та 43 днів. За цей час ми опублікували 27028 новин та статей. Ми потребуємо вашої допомоги, щоб продовжувати якісно працювати далі. Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» та отримуйте приємні бонуси від редакції: квитки на культурні заходи в Києві, фірмовий мерч та актуальні книжки, можливість пропонувати редакції теми та багато іншого.
Стати членом Товариства | Хто ми такі?
«Видавництво Старого Лева» випустило книгу «Шляхетна кухня Галичини».
У ній розповідається про гастрономічні вподобання найвідоміших аристократичних родів Галичини наприкінці ХІХ — початку ХХ століть.
Автори — історик Ігор Лильо та дослідниця галицької кухні Маріанна Душар — дослідили культуру кухні, застільної бесіди та звичаїв людей тієї епохи.
Майже 500-сторінкове видання коштує 1200 гривень.
Читайте також: Ресторатор Міша Кацурін випустив гастрономічний гід Львовом
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті