Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23633 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

«Видавництво Старого Лева» випустило книгу «Шляхетна кухня Галичини».

У ній розповідається про гастрономічні вподобання найвідоміших аристократичних родів Галичини наприкінці ХІХ — початку ХХ століть.

Автори — історик Ігор Лильо та дослідниця галицької кухні Маріанна Душар — дослідили культуру кухні, застільної бесіди та звичаїв людей тієї епохи.

Майже 500-сторінкове видання коштує 1200 гривень.

Читайте також: Ресторатор Міша Кацурін випустив гастрономічний гід Львовом

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button