Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

«Видавництво Старого Лева» випустило книгу «Шляхетна кухня Галичини».

У ній розповідається про гастрономічні вподобання найвідоміших аристократичних родів Галичини наприкінці ХІХ — початку ХХ століть.

Автори — історик Ігор Лильо та дослідниця галицької кухні Маріанна Душар — дослідили культуру кухні, застільної бесіди та звичаїв людей тієї епохи.

Майже 500-сторінкове видання коштує 1200 гривень.

Читайте також: Ресторатор Міша Кацурін випустив гастрономічний гід Львовом

Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
всього від 100 грн/місяць!

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button