Книга «Шляхетна кухня Галичини» розповідає про страви львівських аристократів
Автори дослідили культуру кухні, застільної бесіди та звичаїв людей тієї епохи.
Автори дослідили культуру кухні, застільної бесіди та звичаїв людей тієї епохи.
«Видавництво Старого Лева» випустило книгу «Шляхетна кухня Галичини».
У ній розповідається про гастрономічні вподобання найвідоміших аристократичних родів Галичини наприкінці ХІХ — початку ХХ століть.
Автори — історик Ігор Лильо та дослідниця галицької кухні Маріанна Душар — дослідили культуру кухні, застільної бесіди та звичаїв людей тієї епохи.
Майже 500-сторінкове видання коштує 1200 гривень.
Читайте також: Ресторатор Міша Кацурін випустив гастрономічний гід Львовом
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті