Книга «Шляхетна кухня Галичини» розповідає про страви львівських аристократів
Автори дослідили культуру кухні, застільної бесіди та звичаїв людей тієї епохи.
Автори дослідили культуру кухні, застільної бесіди та звичаїв людей тієї епохи.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 121 днів. За цей час ми опублікували 24983 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
«Видавництво Старого Лева» випустило книгу «Шляхетна кухня Галичини».
У ній розповідається про гастрономічні вподобання найвідоміших аристократичних родів Галичини наприкінці ХІХ — початку ХХ століть.
Автори — історик Ігор Лильо та дослідниця галицької кухні Маріанна Душар — дослідили культуру кухні, застільної бесіди та звичаїв людей тієї епохи.
Майже 500-сторінкове видання коштує 1200 гривень.
Читайте також: Ресторатор Міша Кацурін випустив гастрономічний гід Львовом
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті