Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/nova.poshta.official

Відділення «Нової пошти» відкрилося у литовській столиці Вільнюсі, повідомляє ITC.ua.

Раніше «Нова пошта» вийшла на ринок Польщі, а у подальших планах — Естонія та Латвія. Також у першому півріччі цього року планують відкрити відділення у Німеччині, Чехії та Румунії.

Відділення Nova Post у Вільнюсі розташовано за адресою Žalgirio g. 92, LT-09303. Тут можна відправляти та отримувати з України посилки вагою до 1000 кілограмів. Термін доставки — від п’яти днів.

Тарифи на доставку в Литву наразі такі:

  • до 2 кілограмів — 300 гривень,
  • до 10 кілограмів — 450 гривень,
  • до 30 кілограмів — 600 гривень,
  • від 31 до 1000 кілограмів — 25 гривень за кілограм ваги.

Співзасновник Нової пошти Володимир Поперешнюк анонсував відкриття відділення у литовському Каунасі у травні. До кінця 2023 року «Нова пошта» розраховує вийти на ринок Естонії та Латвії.

Щодо Польщі, то наразі там працює 18 відділень Nova Post: у Варшаві, Кракові, Любліні, Гданську, Вроцлаві, Познані, Жешуві та Лодзі. Сподіваються, що протягом року кількість відділень у Польщі має зрости до 48.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button