Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Glenn Carstens-Peters

Команда щорічного урбан-фестивалю «Майстерня міста» запрошує львів’ян долучитися до опитування. Організація хоче дізнатися у мешканців міста, що б вони хотіли змінити або додати у спільний з іншими простір біля дому або у міське середовище.

Мета опитування – зібрати побажання та ідеї мешканців щодо того, що б вони хотіли змінити або додати у спільний з іншими простір біля дому або у міське середовище, які теми важливі і цікаві, а також чи готові долучитися до цьогорічних подій, запланованих у серпні 2023, як організатори чи учасники.

«Майстерня міста» – це щорічний урбан-фестиваль Львова, який покликаний розвивати та оновлювати наше місто спільно з мешканцями, владою та активістами. Це відкрита територія для обговорень, дискусій, рішень та пропозицій. Подія щороку триває у нашому місті з 2010 року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button