Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Станом на 8:00 21 березня в Києві фіксують високий рівень забрудненості повітря. В Управлінні екології КМДА радять не відкривати вікна і не займатися фізичною активністю на вулиці. 

Ймовірною причиною погіршення стану повітря вважають метеорологічні умови, а також пожежі в Київській області. Лише за минулу добу в області було 30 осередків пожеж, горіло 35 гектарів сухої трави.

Муніципальний пункт моніторингу повітря на вулиці Турівській, Поділ, показав загальний індекс якості повітря 77, на вулиці Щусева — 75, проспекті Правди — 66, на Берестейському проспекті — 65, на Китаївській вулиці — 60, Харківському шосе — 75.

На вулиці Архітектора Вербицького індекс становить 77, а крім того датчики цієї станції показали перевищення гранично допустимої концентрації сірководню: 12,6 мкг/м3 при максимально допустимих 8 мкг/м3.

Сервіс IQAir показує індекс забруднення на рівні 152 станом на десяту ранку. Зокрема, значно перевищено вміст дрібнодисперсного пилу.

Карта якості повітря ЛУН фіксує індекс на середньому рівні 81. Найгірші показники отримали датчики на Мінському масиві — 157.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button