Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: twitter/FlixbusUA

FlixBus оголосив про запуск ще трьох ліній з Києва до Польщі, зокрема, до Гданська, Гдині, Торуня, Познані та Бидгоща. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Перший рейс нового маршруту Київ-Житомир-Рівне-Луцьк-Люблін-Варшава відбудеться 31 березня. Відправляється тричі на тиждень з Києва: у вівторок, п’ятницю та неділю. Зворотнє відправлення з Варшави – по понеділках, середах та суботах.

Маршрут Київ-Житомир-Рівне-Луцьк-Люблін-Варшава-Лодзь-Познань стартує з другого квітня. Відправлення чотири рази на тиждень. З Києва – по вівторках, середах, п’ятницях у суботах. У зворотньому напрямку – по середах, четвергах, суботах і неділях.

Рейс Київ-Житомир-Рівне-Луцьк-Люблін-Варшава-Торунь-Бидгощ-Гданськ-Гдиня теж відбудеться другого квітня. Відправляється чотири рази на тиждень. З Києва – по понеділках, середах, четвергах і неділях. У напрямку з Польщі до України відправлення по понеділках, вівторках, четвергах і п’ятницях.

На новій лінії з Києва до Варшави автобус їхатиме винятково протягом дня. Вранці відправляється із Києва, ввечері прибуває до польської столиці.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button