Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/Ukrzaliznytsia

До застосунку «Київ Цифровий» додали можливість придбати QR-квитки на міську електричку, повідомляє КМДА.

Разовий квиток на електричку одноденний, тому скористатися ним можна лише в день придбання. Квиток не діє в інших типах громадського транспорту. Вартість — 15 гривень (в іншому міському транспорті — 8 гривень).

QR-квитки на електричку скануються на валідаторі так само, як у метро та наземному транспорті.

Також оплатити проїзд в електричці можна траспортною карткою в застосунку «Київ Цифровий». Відповідно, на картці має бути 15 гривень.

У новій версії застосунку також додали станції метро до розділу «Рух транспорту». Відтепер можна перевірити графік роботи станцій, дізнаватися про пересадки на інші лінії та інший транспорт, а також зберігати станції в обрані, щоб мати їх у швидкому доступі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button