Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23606 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Відкриття стадіону у липні 2022. Фото: портал міста

У Кам’янці-Подільському директор фірми, яка ремонтувала міський стадіон, привласнив 3,3 млн грн авансу від міськради і витратив їх на погашення кредиту. Про це повідомляє пресслужба поліції Хмельницької області.

Слідчі встановили, що у 2020 році з держбюджету виділили кошти на капітальний ремонт міського стадіону імені Григорія Тонкочеєва в Кам’янці-Подільському.

«Згідно з договором, підряднику перерахували аванс – понад 3,3 млн гривень бюджетних коштів. Однак фірма не виконала роботи, привласнивши кошти. Згодом посадовець витратив їх на власні потреби – погашення кредиту», – йдеться у повідомленні поліції.

Правоохоронці оголосили директору фірми про підозру за ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 209 Кримінального кодексу (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем; вчинення фінансових операцій з коштами, одержаними злочинним шляхом).

У липні 2022 року у Кам’янці-Подільському після капітального ремонту, який тривав майже три роки, відкрили стадіон Тонкочеєва. Його ремонт відбувався в рамках програми президента України «Велике будівництво». За понад 60 років свого існування стадіон фактично не оновлювався і знаходився у занедбаному стані.

Загальна кошторисна вартість ремонту стадіону склала 38 мільйонів 975 тисяч гривень. Замовником будівництва виступило державне підприємство «Хмельницька обласна служба єдиного замовника», підрядні роботи виконало хмельницьке приватне підприємство «Спорт Прогрес».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button