Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: kyiv.npu.gov.ua

На київській Борщагівці правоохоронці затримали чоловіка, який запускав салюти попри заборону. Про це повідомляє поліція столиці.

Місцеві жителі повідомили, що невідомий запустив салют у Святошинському районі столиці. Відео із феєрверками опублікували у багатьох телеграм-каналах. Поліцейські з’ясували, що салют запускали у дворі будинку на вулиці Олександра Махова.

Правоохоронці провели поквартирний обхід, опитали близько сотні громадян та переглянули відео з камер спостереження. У результаті вони встановили ймовірного порушника та за допомоги спецпризначенців полку поліції затримали його.

Порушником виявився раніше судимий за незаконне зберігання наркотиків 28-річний уродженець Київської області. За словами чоловіка, він приїхав до друга на день народження та таким способом вирішив його привітати. Під час невідкладного обшуку у квартирі вилучили рештки упаковки від феєрверку, запальнички та одяг, у якому фігурант був одягнений під час вчинення правопорушення, повідомили в поліції.

За даним фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство та за процесуального керівництва окружної прокуратури повідомили йому про підозру. Фігуранту загрожує обмеження волі на строк до п’яти років.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button