Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23602 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У продажу з’явився «Довідник з відбудови міст», над яким понад пів року працювали офіс міських проєктів Урбанина та 50 експертів із різних галузей.

Видання розповідає найкращі світові практики зі створення комфортних міст. Спеціалісти зібрали типові рішення із проєктування вулиць, впорядкування будинків, планування подвір‘їв, забезпечення інклюзивності тощо.

Довідником можуть користуватися як архітектори і міські менеджери, так і містяни, які бажають контролювати процес майбутньої відбудови. 

Довідник вийде лімітованим накладом за підтримки девелоперської компанії Ino. Його вже можна придбати на сайті проєкту за 700 гривень.

Друк триватиме близько двох місяців, і книга буде готова у травні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button