Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Вікторія Гуерра

У Міністерстві охорони здоров’я вивісили мальовані портрети його колишніх очільників. Художник невідомий, як і сума, яку було витрачено. Проте після осуду громади їх одразу зняли, повідомила журналістка Вікторія Гуерра.

На стінах МОЗ вивісили портрети Раїси Богатирьової, Іллі Ємця, Олега Мусія, Уляни Супрун, Зоряни Скалецької, Максима Степанова та інших. Допис отримав велику кількість переглядів та критичних коментарів. Хтось тегнув чинного міністра Віктора Ляшка.

Міністерці часів Януковича Раїсі Богатирьовій у жовтні 2014 року повідомили про підозру. Їй закидали заволодіння бюджетними коштами в особливо великих розмірах під час організації та проведення закупівлі лікарських засобів та виробів медичного призначення. Ємець очолював МОЗ два рази. Останній раз його призначили 4 березня 2020, а звільнили 30 березня, і за цей час він встиг оскандалитися фразами на кшталт «від коронавірусу помруть всі пенсіонери».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button