Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 300 днів. За цей час ми опублікували 23652 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Русанівка. Фото: Іван Артеменко

У Києві внаслідок опадів збільшився рівень води у Дніпрі, що спричинило підтоплення окремих територій. У КМДА заявили, що очікувані максимальні рівні паводку не несуть загрози промисловим об’єктам і житловим масивам.

Можливе підтоплення деяких пляжів та зон відпочинку, а також деяких садово-дачних ділянок (села Осещина, Погреби, Хотянівка, Троєщина, Гнідин, Вишеньки та заплави Дніпра на півдні столиці), дачних масивів (Воскресенські Сади, Русанівські Сади, Осокорки, Позняки, Вишеньки), приватної та садово-дачної забудови на лівому березі Дніпра (в районі Південного мосту, а також затоки Берковщина) та прируслових ділянок масиву Конча-Заспа.

Оболонь

В Оболонській РДА розповіли, що рятувальні та житлово-комунальні служби сформували алгоритм спільних дій, підготували відповідну техніку, зокрема, плавзасоби для роботи в умовах повені та спричинених нею підтоплень.

Русанівка. Фото: Αλέξανδρος τόμος
Фото: Михайло Іванченко
ЖК «Русанівська гавань». Фото: Іван Артеменко

В «Укргідрометцентрі» повідомили, що 14-17 квітня внаслідок пропуску весняного водопілля через Київську ГЕС, на річці Дніпро у Києві, Вишгородському, Броварському та Бориспільському районах Київської області триватиме затоплення заплавних територій та відмічатиметься часткове затоплення низьких ділянок садово-дачної забудови, присадибних ділянок у ряді прирічкових населених пунктів.

Фото:Alex Sparky

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button