Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23637 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: КМВА

Вже кілька діб поспіль рівень води у Дніпрі падає, повідомляє голова КМВА Сергій Попко.

Зокрема, біля моста Метро за добу знизився на 13 сантиметрів. Водночас досі підтоплені острови у парку «Муромець», Гідропарк, Труханів острів, також Галерна затока, Корчувате, приватні ділянки в районі Осокорків та деякі інші дачі.

Читайте також: Чому цьогоріч повінь у Києві така сильна? Пояснюють екологи

Укргідрометцентр повідомляє, що у Києві, Вишгородському, Броварському та Бориспільському районах 21-24 квітня підтоплення залишатимуться — передусім заплавних територій і прируслових ділянок. Водночас рівень небезпеки понизили до жовтого.

За прогнозами, пік весняного водопілля для Києва очікується завтра, 22 квітня.

Ситуація складніша на Чернігівщині, зокрема у селах Чернігівського району, розташованих біля рік. Рівень небезпеки для цих територій — помаранчевий. При цьому вода у Дніпрі протягом наступних трьох днів поступово спадатиме, щодоби на один-десять сантиметрів.

Червоний рівень небезпеки — у селах вздовж Кременчуцького водосховища у Черкаській області.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button