Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Roberto Nickson / Unsplash

Благодійна ініціатива Look 4 Paws отримала новий сайт для адопції безпритульних тварин.

Онлайн-платформу безкоштовно розробили працівники айті-компанії SoftServe на прохання бренду корму для тварин Club 4 Paws.

Look 4 Paws допомагає знаходити дім для кішок і собак, що мешкають у притулках. Чимало з них — ті, кого покинули господарі після початку широкомасштабної війни, та ті, кого евакуювали з зони бойових дій.

Сайт складається з трьох блоків, основним з яких є кольоровий альбом з фотографіями домашніх тварин. За допомогою фільтрів користувачі можуть знайти компаньйона, обравши місто, розмір, колір, породу та стать тварини.

Благодійний проєкт заснували торік під назвою Adopt Pets of Ukraine. У березні провели ребрендинг ініціативи, змінивши назву на Look 4 Paws. За дев’ять місяців роботи на платформі було розміщено 1500 оголошень про прилаштування тварин і вже понад 500 із них вдалося знайти новий дім.

Раніше волонтери SoftServe безоплатно створили сайти неприбуткових організацій Ukraїner, Повернись живим, Human Rights, проєктів Спільно від UNICEF, Palyanytsya та інших. Для цього заснували благодійний краудсорсинговий проєкт Open Tech.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button