X

В аеропорту Гельсінкі відкриють секонд-хенд

Візуалізація крамниці: Finavia

В аеропорту Гельсінкі відкриють магазин секонд-хенд, повідомляє оператор мережі аеропортів Фінляндії Finavia.

Це концептуальна крамниця від сімейного бізнесу Relove. У ній продаватимуть якісні вживані одяг та аксесуари. Частину площі відведуть під кафе.

Подружжя Ноора Хаутакангас та Еро Укконен вважають своєю місією популяризацію економіки замкненого циклу. Колаборація з аеропортом Гельсінкі дозволить залучити більшу аудиторію.

Фото: facebook.com/relovelifestyle

«Це один із найбільш очікуваних нових сервісів цього року», — зауважує директорка відділу комерційних сервісів аеропорту Нора Іммонен.

Секонд-хенд Relove розмістять у колишній залі вильотів. Аеропорт Гельсінки почали перебудовувати за масштабною програмою редевелопменту у 2013 році — її планують завершити восени цього року. Дизайн оновлення спирається на традиції фінської архітектури, зокрема на використання дерев’яних поверхонь.

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 53 днів. За цей час ми опублікували 24459 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Відкрити повну версію сайту