Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23554 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: zhyteli.org

У фудзоні «Вхід 6» від Арт-заводу «Платформа» та маркет-молу «Даринок» відкриють точку з фалафелем від Хасана. Про це повідомляє The Village Україна. Водночас дата відкриття поки невідома.

У квітні демонтували точку біля метро «Лісова», де киянин іракського походження Хасан готував знаменитий фалафель у батоні. За словами чоловіка, його попросили забрати речі, а точку опечатали і почали розбирати.

Хасан готує фалафель у Києві з 1997 року. Страва, яка принесла йому популярність, — батон, начинений фалафелем, оскільки саме батон найбільше нагадує хліб, який їдять в Іраку.

«Вхід 6» – це сезонна фудзона на Арт-заводі Платформа. Серед резидентів – Pita Kyiv, «Центр плову» та кав’ярня Brewsell.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button