Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото з відкритих джерел

З 28 квітня на дорогах низки областей та міст відновили роботу 35 комплексів фотофіксації порушень ПДР. Про це повідомив заступник голови департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Комплекси працюватимуть на фіксацію перевищення швидкості на дорогах. Загалом прилади відновлять роботу в дев’ятьох містах та шістьох областях України.

Комплекси фотофіксації порушень увімкнули у Києві, Львові, Івано-Франківську, Мукачеві, Полтаві, Кременчуці, Чернівцях та Черкасах. Ще чотири нових прилади запустять у Дніпрі та Кременчуці.

Документувати порушення водіїв будуть у сімох областях, зокрема у Київській, Львівській, Волинській, Івано-Франківській, Рівненській, Вінницькій та Кіровоградській.

Розташування комплексів у Києві: Голосіївський проспект, 96, спрямований у напрямку вулиці Виставкової (обмеження швидкості 50 км/год), вулиця Теодора Драйзера, 9, у напрямку проспекту Червоної Калини (обмеження швидкості 50 км/год). У Київській області: на 35 км+240 автодороги М-05 напрямок спрямування приладу м. Київ (обмеження швидкості 50 км/год); на 14 км+016 автодороги Р-01 напрямок спрямування приладу м. Київ (обмеження швидкості 50 км/год); на 26 км+050 автодороги Н-01 напрямок спрямування приладу м. Київ (обмеження швидкості 50 км/год); на 101 км+400 автодороги М-03 напрямок спрямування приладу м. Київ (обмеження швидкості 110 км/год).

Розташування всіх комплексів можна переглянути за посиланням.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button