Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23649 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Уламки дрона-камікадзе Shahed 131 (позначається як Герань-1). Ілюстративне фото з телеграм-каналу t.me/andrii_nebytov, жовтень 2022

У ніч третього травня російська армія атакувала Україну 26 іранськими дронами-камікадзе Shahed-136/131. Безпілотники запускали з Брянської області та зі східного узбережжя Азовського моря.

Українська оборона знищила 21 дрон. Для збиття застосовували зенітне ракетне озброєння, авіацію та мобільні вогневі групи, повідомляють Повітряні Сили.

Над Києвом було збито всі дрони. За повідомленням КМВА, жертв і руйнувань немає. Це третя за шість днів атака росіян на столицю. Першого травня запускали ракети та дрони.

У Кіровоградській області три дрони вдарили по нафтобазі. Люди не постраждали.

Над Дніпропетровщиною збили сім безпілотників. Ще один дрон пошкодив адмінбудівлю у Дніпрі, виникла пожежа.

У Миколаївській області «шахед» влучив у приватний будинок у Куцурубській громаді, виникла пожежа, постраждалих немає.

Тим часом у Росії, в селищі Волна Краснодарського краю — це неподалік від Кримського мосту — загорілася нафтобаза.

Крім того, російські ЗМІ повідомляють про атаку безпілотників на військовий аеродром у Брянській області РФ, внаслідок якої пошкоджено транспортний літак Ан-124.

Пожежа на нафтобазі в Росії

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button