Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Міжнародний фестиваль документального кіно 20 Docudays UA буде присвячено дослідженню образу майбутнього. В основі візуального рішення мінімалістичний дизайн — простий чистий білий аркуш.

Цьогоріч команда обрала надмінімалістичний дизайн, «щоб нікому не заважати малювати в уяві власний образ майбутнього, свою мрію». Для підсилення виразності такої ідеї дизайну команда створила спеціальний шрифт, який залишиться з нами в подальших ви пусках Docudays UA у прийдешньому.

«Майбутнє бажане, але не відоме, і для кожного своє. Тож ми граємося з розмірами й технічною інформацією білих листів. У запропонованих рамках кожен може уявити собі власний образ майбутнього. Ідея з власним акцидентним шрифтом ідеально влучила в наш запит на присутність нового й неповторного у візуальній мові Docudays UA. Шрифт із назвою Docudays розробив для нас відомий український шрифтороб Дмитро Растворцев – автор шрифтів KyivType, Namu та “Дія”. У розробці Дмитро, з-поміж іншого, надихався рекламою українського часопису “Кіно” 1920-х років», – розповідає дизайнерка фестивалю Даша Подольцева.

Ювілейний 20 Docudays UA відбудеться з другого по восьме червня у кінотеатрі «Жовтень» та онлайн.

У грудні команда Docudays UA до кінця року відкрила доступ до перегляду п’яти українських стрічок.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button