Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: kyiv.klichko.org

У Києві відремонтували три житлові будинки, що зазнали пошкоджень унаслідок обстрілів, зокрема один на проспекті Свободи та два на вулиці Межовій у Подільському районі. Про це повідомив мер Віталій Кличко.

Він зауважив, що ці п’ятиповерхові будинки, споруджені у 1960-х роках, постраждали одночасно, коли у березні минулого року російська ракета вибухнула за кілька метрів від будівель. Вибуховою хвилею й уламками вибило вікна та дверні балконні блоки, вхідні двері до під’їздів. Були зруйновані системи внутрішніх комунікацій, конструкції даху та покрівля. З’явилися тріщини на сходових маршах та перегородках, стиках панелей, усередині будівель.

За словами Кличка, на сьогодні будинки повністю оновлені, мають і сучасний утеплений фасад, у переважній більшості квартир зробили аварійний ремонт.

Нині триває відновлення двох багатоповерхівок на вулиці Глибочицькій. В один житловий будинок російська ракета влучила навесні минулого року, в сусідній – улітку. Кличко заявив, що будівельники на цих об’єктах посилено працюють, щоб завершити відновлювальні роботи до середини липня цього року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button