Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: unsplash

ІСАР «Єднання» розпочинає навчання для підвищення компетентності журналістів у питаннях євроінтеграції та відновлення.

Тренінг відбудеться 31 травня 2023 року у Києві у рамках форуму громадянського суспільства «Обриси майбутнього: перемога, відновлення та модернізація України». Цим сайд-івентом розпочинається навчання для підвищення компетентності журналістів/ок у питаннях євроінтеграції та відновлення у межах проєкту «Локальні медіа та ОГС: навчання з євроінтеграції та відновлення». Захід відбудеться за фінансової підтримки Чорноморського Фонду регіонального співробітництва, проєкту Німецького фонду Маршалла США.

Передбачається, що учасники візьмуть участь у форумі громадянського суспільства 30 травня, де вони зможуть налагодити контакти, відвідати цілий ряд дискусій, в яких розкриється тематика раннього та повоєнного відновлення України з різних сторін, а 31 травня стануть учасниками навчання в межах якого:

  • зможуть обговорити з Віталієм Портніковим роль місцевих медіа у відновленні країни та виклики роботи медіа в умовах війни;
  • отримають навички створення контенту, який матиме охоплення щонайменше 30 тисяч контактів;
  • отримають знання по монетизації роботи місцевого ЗМІ;
  • отримають знання як налаштувати роботу в соцмедіа для ЗМІ.

Організатори запевняють, що отримані навички та знання вплинуть на професійний та персональний розвиток журналістів, покращать якість інформаційних матеріалів на місцях. Місцеві медіа зможуть підвищити обізнаність громади про процеси відновлення в регіонах, про потреби і зміни, які впроваджуються.

Реєстрація доступна за посиланням. Кінцевий термін реєстрації 22 травня 2023р.

Організатори відшкодовуватимуть проїзд у два боки (квитків не вище 2 класу), участь у першому дні Форуму, участь у навчальному сайд-івенті, добу проживання у Києві.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button