Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: FlixBus

30 травня стартує прямий автобусний маршрут FlixBus із Києва до варшавських аеропортів Шопена та Модлін.

Нова лінія №3225: проходитиме через Житомир, Рівне, Луцьк і Люблін, далі автобус заїжджатиме до аеропорту Варшава-Шопен, минатиме автостанцію Заходню та прибуватиме до аеропорту Варшава-Модлін.

Автобус спершу курсуватиме двічі на тиждень, з середини червня — чотири рази на тиждень, по вівторках, четвергах, п’ятницях та неділях.

Відправлення з автостанції біля Центрального залізничного вокзалу Києва — о 13:30. Час у дорозі складає приблизно 18 годин — сюди вже включено чотири години на проходження кордону, але можливі відхилення. До аеропорту Модлін прибуває о 6:40 ранку.

Вартість квитка — від 1300 гривень, продаж уже відкрито.

Є ще один маршрут FlixBus з Києва до аеропорту Модлін через Коростень і Ковель, квиток на нього дорожчий, час у дорозі дещо менший, маршрут оминає аеропорт Шопен.

Загалом це вже сьома лінія FlixBus між Києвом і Варшавою. Є також два прямих рейси до аеропорту Будапешта.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button