Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото з архіву ЛМР

«Майстерня міста» запрошує громадські організації, бізнес та мешканців подавати ініціативи для перетворення Львова. Стати співорганізаторами та запропонувати свої ідеї для події можуть громадські організації, локальний бізнес, активні мешканці та внутрішньо переміщені особи.

Цьогоріч «Майстерня» буде проходити з 14 по 20 серпня 2023 року. Основними темами стануть інтеграція нових мешканців Львова (ВПО), природоорієнтовані рішення у Львівській міській тергромаді, розвиток велоінфраструктури та мобільності.

Подати заяву з пропозиціями подій можна буде до 16 червня за посиланням. Організатори готові надати додаткове фінансування до 30 тисяч гривень для кращих ідей. Кожна заявка буде розглянута окремо.

Усі запропоновані заходи мають сприяти розвитку громади та залученню мешканців до спільнотворення. Наприклад, можливі встановлення парклетів, висадка дерев, створення стінописів та інші ініціативи, які спрямовані на покращення середовища міста (це тверді результати). Також планується проведення лекцій, воркшопів, майстер-класів та екскурсій (м’які результати).

«Майстерня міста» – проєкт Інституту міста. Це тиждень подій, які  щороку тривають у Львові, починаючи з 2011 року. Мета проєкту – розвиток партисипації мешканців, а також створення спільного майданчика для комунікації та співпраці громадськості, влади та бізнесу для якісного перетворення міста. Практики проведення Майстерні міста уже перейняли щість міст України – Житомир, Полтава, Рівне, Ужгород, Чернівці, Черкаси.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button