Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/golospark

За кілька днів у Голосіївському лісі виникло п’ять локальних пожеж, які без втручання, могли б перерости в глобальні, повідомляє НПП Голосіївський. Співробітники переконані, що це навмисні підпали.

«Зловмисник або зловмисники підпалювали сухі дерева зсередини, щоб пожежу не можна було б побачити одразу, а після розгорання вогонь перекидався на навколишні живі дерева», — йдеться у повідомленні.

За розпорядженням міського голови №164, на період дії воєнного стану населенню заборонено відвідувати ліси в Києві, а також в’їжджати на транспортних засобах.

Якщо винних у підпалах буде знайдено, з них стягнуть суму витрат на гасіння пожежі, а також прямих і побічних збитків. До цього додасться адміністративний штраф за порушення вимог пожежної безпеки в лісі: від 1530 до 4590 гривень, за знищення лісу внаслідок необережного поводження з вогнем і порушення вимог пожежної безпеки в лісах, що призвело до пожежі: від 4590 гривень. до 15 300 гривень. Окремо будуть обраховані збитки за пошкодження природоохоронного фонду.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button