Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: resex.veteranhub.com.ua

Veteran Hub запустив освітній проєкт Resex із рекомендаціями для військових із бойовими пораненнями щодо сексуальності й інтимності.

Від початку широкомасштабного вторгнення 2041 військовий отримав статус людини з інвалідністю. Понад 30% військових, повертаючись додому, відчувають зміни в сексуальному житті. Крім фізичного та психологічного відновлення, — це відбудова близьких та інтимних стосунків з партнером чи партнеркою. 

На платформі, які розробили спільно з креативною агенцією Patsany Agency, можна, зокрема, знайти посібник «Любись» із відповідями на найпоширеніші запитання щодо прийняття власного тіла після бойових поранень чи змін у лібідо.

Посібник доступний у двох версіях — для чоловіків-військових і для жінок-військових.

На платформі також зібрані корисні тематичні статті. До прикладу, які відбулися зміни в тілі, як говорити про поранення з партнерами, як травма та бойовий досвід впливають на стосунки в парі, як відновити й урізноманітнити сексуальний досвід у нових умовах.

Крім того, команда проєкту пропонує ознайомитися з дослідженням «Сексуальність та інтимність воїнів з пораненнями», яке окреслює ключові бар’єри в поверненні до сексуального життя та позитивний досвід їхнього подолання.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button