Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23605 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Спортивну базу «Спартак» у Подільському районі передадуть із державної до комунальної власності територіальної громади Києва. Про це повідомляє КМДА.

На території спортивної бази планують провести капремонт і оновити обладнання. Це також стосується басейну, бігових доріжок і критого манежу. На території комплексу функціонують шість дитячо-юнацьких спортивних шкіл, які фінансують із міського бюджету. Загалом там навчаються понад 2230 дітей.

Стадіон «Спартак» побудували в 1934 році. Там є футбольне поле з трибунами на п’ять тисяч місць, ігрові майданчики, сектори для штовхання ядра, метання диска, молота, списа, два закриті спортивні зали, сауна, закритий басейн і готель на 150 місць. За останні роки на території стадіону збудували ще два поля для мініфутболу, а також відремонтували будівлю басейну.

У 2017 році стадіон за рішенням суду перейшов від Федерації профспілок у державну власність. Тоді його вартість оцінювали в 300 мільйонів гривень. У квітні 2022-го стадіон передали до управління КМДА.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button