Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23562 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: city-adm.lviv.ua

У Львові збудують комплекс з офісами та житлом на верхніх поверхах. У межах ділянки забудовник зобов’язався також звести дитячий садок та облаштувати озеро, яке використовуватимуть для ливневої компенсації при значних опадах, повідомляє Львівська міськрада.

Виконком ЛМР затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво багатофункційного комплексу з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення, житловими одиницями у верхніх поверхах, підземною автостоянкою, дитячим дошкільним закладом, трансформаторною підстанцією та даховою котельнею на вулиці Стрийській, 129.

Комплекс площею понад гектар зводитиме ТзОВ «Міська околиця» в торгово-діловій зоні місцевого значення відповідно до плану зонування територій Сихівського району. Тут передбачені також об’єкти торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Для посилення соціальної інфраструктури в цьому районі на території комплексу зведуть дитячий садок площею 600 метрів квадратних. Також забудовник зобов’язався облаштувати підземні контейнери роздільного збору твердих побутових відходів та благоустрій території. Представники забудовника підтвердили наміри зведення дитсадка під ключ: з умеблюванням та вентеляцією, який згодом передадуть на баланс міста.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button