Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23602 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: пресслужба КМДА

Фрагменти велопішохідного мосту через Володимирський узвіз, в який влучила російська ракета 10 жовтня минулого року, продають на благодійному аукціоні Prozorro.Продажі, повідомляє КМДА.

Це уламок скляної конструкції розміром 10 на 3,5 сантиметра зі світлодіодом у захисному коробі. На корпусі є кнопка, що вмикає підсвітку. Виготовили 100 таких сувенірів.

Стартова ціна лота — 10 тисяч гривень. Усі зібрані кошти скерують на забезпечення окремого стрілецького батальйону міста Києва. До батальйону, сформованого цьогоріч, увійшли мешканці та мешканки столиці, які зараз захищають країну на передовій.

Аукціон відбудеться другого червня, заявки на участь приймають до 18:00 першого червня. Благодійний лот надав Департамент інформаційно-комунікаційних технологій КМДА. 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button